Vés al contingut principal
Institut Baix Empordà
No heu entrat (
Entrada
)
Català (ca)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Camí de la pàgina
Inici
/
►
Cursos
/
►
Cicle formatiu de Grau Mitjà
/
►
Forneria, pastisseria i confiteria
Categories de cursos:
ESO
ESO / 1r d'ESO
ESO / 2n d'ESO
ESO / 3r d'ESO
ESO / 4t d'ESO
ESO / UEC
Batxillerat
Batxillerat / 1r de Batxillerat
Batxillerat / 2n de Batxillerat
Cicle formatiu de Grau Mitjà
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Cuina i gastronomia
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Electromecànica de vehicles
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Forneria, pastisseria i confiteria
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Gestió administrativa
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Gestió administrativa d'ambit jurídic
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Instal·lacions elèctriques i automàtiques
Cicle formatiu de Grau Mitjà / Serveis en restauració
Cicle formatiu de Grau Superior
Cicle formatiu de Grau Superior / Administració i finances
Cicle formatiu de Grau Superior / Direcció de cuina (formació dual)
Cicle formatiu de Grau Superior / Guia, informació i assistències turístiques
Cicle formatiu de Grau Superior / Sistemes electrotècnics i automatitzats (formació dual)
PFI
PFI / PFI-FIAP
PFI / PFI-PTT
PFI / PFI-PTT / Comerç
PFI / PFI-PTT / Hoteleria
Miscel·lània
Cerca cursos:
FOL Forneria i Pastisseria Curs2020/2021
EiE Forneria i pastisseria Curs 2020/2021
CFGM pastisseria,forneria i confiteria
EIE
FOL Dret Laboral
IA60 - M1 ELABORACIONS DE FORNERIA I BRIOIXIERIA
IA60 - M2 PROCESSOS BÀSICS DE PASTISSERIA
IA60 - M6 OPERACIONS I CONTROL DE MAGATZEM EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
IA60 - M8 PRESENTACIO I VENDA DE PRODUCTES
IA60 - M13 SÍNTESI
IA60 - TUTORIA 1r curs PASTISSERIA
IA60 - M7 SEGURETAT I HIGIENE
M7: Seguretat i Higiene de 1er de Pastisseria