Skip to main content
Institut Baix Empordà
You are not logged in. (Log in)
  • English (en)
    • Català (ca)
    • Deutsch (de)
    • English (en)
    • Español - Internacional (es)
    • Français (fr)
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • Cicle formatiu de Grau Mitjà / ►
  • Forneria, pastisseria i confiteria
FOL Forneria i Pastisseria Curs2020/2021
Summary
EiE Forneria i pastisseria Curs 2020/2021
Summary
CFGM pastisseria,forneria i confiteria
Summary
EIE
Summary
Self enrolment
FOL Dret Laboral
Summary
IA60 - M1 ELABORACIONS DE FORNERIA I BRIOIXIERIA
Summary
IA60 - M2 PROCESSOS BÀSICS DE PASTISSERIA
Summary
IA60 - M6 OPERACIONS I CONTROL DE MAGATZEM EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
Summary
IA60 - M8 PRESENTACIO I VENDA DE PRODUCTES
Summary
IA60 - M13 SÍNTESI
Summary
IA60 - TUTORIA 1r curs PASTISSERIA
Summary
IA60 - M7 SEGURETAT I HIGIENE
M7: Seguretat i Higiene de 1er de Pastisseria
Summary

Institut Baix Empordà. Avinguda de les Corts Catalanes, 7, 17200 Palafrugell

Telèfon: 972 300 323. Correu electrònic: insbaixemporda@xtec.cat

You are not logged in. (Log in)
Home